12 Már

Judósok és kajakosok a Szolnoki Holt-Tisza part megújításáért!

Feltöltő: Nincs hozzászólás Kategóriák: Tudástár

2012. március 11-én egy maroknyi kis lelkes csapat – fiatal sportolók, edzők, sportvezetők és szülők – szolnoki civilek invitálására összegyűltek a holt-tiszai kajak-kenu bázison, hogy vasárnap délelőttjüket rászánva rendbe tegyék a versenypálya mentén a sétáló ösvény egy szakaszát. Az akció keretében összeszedték a szemetet, levágták a nádat és kivágták a gazt. A több tucat sportoló között ott voltak a szolnoki judósok Török Ferenc, a kajakosok és kenusok Bordács Balázs vezetésével, a civilek között pedig feltűntek a Baross 22 rendelő orvosai valamint a SportCentrum Kft. vezetői is. Tovább… »

29 feb

Az anyajegyekről

Feltöltő: Nincs hozzászólás Kategóriák: Tudástár

A közönséges anyajegy a hétköznapi ember számára nem különíthetők el sem az ún. atípusos anyajegyektől, sem magától a kialakult bőrráktól, ezért fontos, hogy minden változást bőrgyógyász ellenőrizzen. Tovább… »

29 feb

Az influenza tünetei, szövődményei és kezelése

Feltöltő: Nincs hozzászólás Kategóriák: Tudástár

Influenza vagy egyszerű nátha? Az influenza szövődményei egytől egyig súlyos, életveszélyes betegségek, ezért már az influenza tüneteinek első jelentkezésekor érdemes megkezdeni a kezelést. Ismerje meg a tüneteket! Tovább… »

27 feb

Az ekcéma

Feltöltő: Nincs hozzászólás Kategóriák: Tudástár

Lehet heveny, vagy idült. Az elsődleges elváltozás: viszkető, apró , később nedvedzésbe átmenő hólyagcsákkal járó, nem fertőző bőrgyulladás. Krónikus lefolyásnál a bőr megvastagszik, hámlik, berepedezik, gyulladt, fájdalmas vagy érzékeny lehet. Tovább… »