• Az anyajegyekről
  A közönséges anyajegy a hétköznapi ember számára nem különíthetők el sem az ún. atípusos anyajegyektől, sem magától a kialakult bőrráktól, ezért fontos, hogy minden változást bőrgyógyász ellenőrizzen.
 • Az influenza tünetei, szövődményei és kezelése
  Influenza vagy egyszerű nátha? Az influenza szövődményei egytől egyig súlyos, életveszélyes betegségek, ezért már az influenza tüneteinek első jelentkezésekor érdemes megkezdeni a kezelést. Ismerje meg a tüneteket!
 • Az ekcéma
  Lehet heveny, vagy idült. Az elsődleges elváltozás: viszkető, apró , később nedvedzésbe átmenő hólyagcsákkal járó, nem fertőző bőrgyulladás. Krónikus lefolyásnál a bőr megvastagszik, hámlik, berepedezik, gyulladt, fájdalmas vagy érzékeny lehet.
 • Judósok és kajakosok a Szolnoki Holt-Tisza part megújításáért!
  2012. március 11-én egy maroknyi kis lelkes csapat – fiatal sportolók, edzők, sportvezetők és szülők – szolnoki civilek invitálására összegyűltek a holt-tiszai kajak-kenu bázison, hogy vasárnap délelőttjüket rászánva rendbe tegyék a versenypálya mentén a sétáló ösvény egy szakaszát. Az akció keretében összeszedték a szemetet, levágták a nádat és kivágták a […]